Parteneriatul pentru câştig în construcţie
 Prezentare generala
 Termeni şi condiţii
  Înregistrare
  Înscriere site
  Rapoarte
  Ajutor
  Descarcă documente
  Oferte din program
  Grila de comisioane
Termeni şi condiţii
Parteneriat pentru câştig

1. Partile

Termenii si conditiile prezentate in aceasta sectiune reprezinta un contract intre: S.C. Sunquest S.R.L., cu sediul in Venus, Hotel Sunquest, municipiul Mangalia, judetul Constanta, inregistratat la ORC Constanta sub nr. J 13/1882/1992, avand CUI RO 2423554 denumita in continuare BENEFICIAR (MANDANT),
si
persoana fizica sau juridica denumita in continuare Partener care prin finalizarea procesului de inregistrare accepta in intregime termenii si conditiile acestui contract. Datele de identificare ale Partenerului sunt cele declarate in procesul de inregistrare.

2. Definitii si termeni

Partener afiliat este persoana fizica sau juridica detinatoare a unui website care insereaza in cadrul acestuia un instrument de promovare (banner, link, widget, etc.) pus la dispozitie de catre Beneficiar.

Partener inregistrat este persoana fizica sau juridica care se inregistreaza conform procedurii de inregistrare prezentate in cadrul sectiunii Parteneriatul prntru castig.

Partener este denumirea generica atat pentru Partenerul afiliat cat si pentru Partenerul inregistrat.

Beneficiarul (mandant) este S.C. Sunquest S.R.L.

Utilizator final este vizitatorul website-ului Partenerului afiliat care a fost directionat catre website-ul Beneficiarului (mandantului) si care a facut o rezervare confirmata sau beneficiarul unei rezervari confirmate efectuata de catre un Partener inregistrat in programul Parteneriatul pentru castig.

Rezervare validata este rezervarea care a fost confirmata de catre Beneficiar (mandant) si care a fost achitata de catre Utilizatorul final. Rezervarea este considerata rezervare validata numai dupa ce contul Beneficiar (mandant) a fost creditat cu suma reprezentand contravaloarea rezervarii confirmate.

Rezervare confirmata este rezervarea care a fost preluata, prelucrata si acceptata de catre Beneficiar (mandant). In urma acceptarii unei cereri de rezervare Beneficiarul (mandantul) va remite utilizatorului final sau Partenerului o confirmare a solicitarii pe baza careia utilizatorul final urmeaza sa efectueze plata.

Instrument de promovare este un banner ce contine informatii dinamice referitoare la produsele Beneficiarului (mandantului) precum si informatii de identificare si urmarire a activitatii utilizatorilor ce sunt redirectionati catre site-ul Beneficiarului (mandantului) prin intermediul acestuia.

3. Modalitatea de inregistrarea contului de Partener

Partenerul se va inregistra prin completarea tuturor campurilor obligatorii cu informatiile cerute care vor fi complete si corecte. Responsabilitatea asupra informatiilor introduse este in mod exclusiv a Partenerului.

Beneficiarul (mandantul) poate sa anuleze inregistrarea oricarui Partener fara a fi obligat sa ofere niciun fel de justificare referitoare la aceasta actiune.

Vor fi anulate in mod automat inregistrarile Partenerilor afiliati ale caror site-uri:

 • Sunt contrare legislatiei romane in vigoare;
 • Includ continut pornografic;
 • Includ continut violent;
 • Includ continut care poate fi considerat ca incalca ordinea publica;
 • Includ continut care poate atinge imaginea Beneficiarului (mandantului);
 • Includ continut care face discriminari de orice natura;
 • Sunt contrare intereselor Beneficiarului (mandantului) sau a clientilor acestuia;
 • Nu sunt functionale sau sunt in etapa de creare.

4.Modalitatea de utilizare a instrumentelor de promovare

Programul Parteneriatul pentru castig “win-win” pune la dispozitie instrumente de promovare care vor fi folosite de catre Partenerul afiliat intocmai cum au fost propuse, pastrand intact codul HTML alocat.

5. Comisioane

Partenerul are dreptul la incasarea unui comision calculat ca si procent aplicat la valoarea rezervarilor validate efectuate de catre un utilizator final apartinand acestuia.

Un utilizator final este considerat ca apartinand Partenerului afiliat daca redirectionat fiind de pe site-ul Partenerului afiliat pe site-ul Beneficiarului (mandantului) face o rezervare care este confirmata de catre Beneficiar (mandant) si in final se transforma in rezevare validata.

Un utilizator final este considerat ca apartinand Partenerului afiliat daca redirectionat fiind de pe site-ul Partenerului afiliat pe site-ul Furnizorului face o rezervare care este confirmata de catre Furnizor si in final se transforma in rezevare validata.

Un utilizator final este considerat ca apartinand Partenerului inregistrat daca acesta face o rezervare validata pentru un client al sau.

Cuantumul comisionului este variabil si este prezentat in tabelul de comisioane din sectiunea Parteneriat pentru castig. Acest cuantum poate fi modificat de catre Beneficiar (mandant) in orice moment, fara a fi obligat sa ofere nicio explicatie. Noul comision este valabil numai dupa ce a fost postat pe site. In prealabil modificarea de comision va fi transmisa prin e-mail tuturor Partenerilor. Comisioanele vor fi calculate si inregistrate in contul Partenerilor de catre Beneficiar (mandant).

Plata comisioanelor

Plata comisioanelor va fi efectuata o data pe luna in data de 25 ale lunii pentru luna precedenta sub conditia existentei unei solicitari din partea Partenerului pana in data de 15 ale lunii pentru luna precedenta. Pentru a putea solicita o plata, soldul minim al contului Partenerului trebuie sa fie de 150 RON.

Pentru persoane juridice

Plata va fi efectuata prin transfer bancar. Pentru a putea fi efectuata plata Partenerul, persoana trebuie sa semneze cotractul prezentat in sectiunea “Contract de prestari servicii persoane juridice“ daca este detinator de site sau Contractul de Mandat Comercial Persoane Juridice daca este Partener Inregistrat prezentate in sectiunea “Descarca Documente”. Contractul prezentat are scanata stampila companiei Beneficiarului (mandantului) si semnatura reprezentantului legal. Acesta va fi descarcat de pe site, printat, completat de catre Partenerul cu datele solicitate, va fi semnat si stampilat de catre Partener pe fiecare pagina si va fi trimis Beneficiarului (mandantului) cu confirmare de primire la adresa mentionata in contract.

Contractul se considera semnat de catre Beneficiar (mandant) numai dupa si sub conditia primirii de catre Partener a unui e-mail de acceptare a contractului de catre Beneficiar (mandant). Email-ul de acceptare va fi printat de catre Partener si va fi atasat la contract fiind o anexa a acestuia.

Pentru persoane fizice

Plata va fi efectuata prin transfer bancar. Pentru a putea fi efectuata plata Partenerul persoana fizica trebuie sa semneze Contractul de Prestari Servicii Persoane Fizice daca este detinator de site sau Contractul de Mandat Comercial Persoane Fizice daca este Partener Inregistrat prezentate in sectiunea “Descarca Documente”. Contractul prezentat are scanata stampila Beneficiarului (mandantului) si semnatura reprezentantului legal. Acesta va fi descarcat de pe site, printat, completat de catre Partener cu datele solicitate, va fi semnat de catre Partener pe fiecare pagina si va fi trimis Beneficiarului (mandantului) cu confirmare de primire la adresa mentionata in contract.

Contractul se considera semnat de catre Furnizor numai dupa si sub conditia primirii de catre Partener a unui e-mail de acceptare a contractului de catre Beneficiarului (mandantului). Email-ul de acceptare va fi printat de catre Partener si va fi atasat la contract fiind o anexa a acestuia.

6. Drepturile si Obligatiile Partenerului

Drepturile Partenerului sunt :

 • Sa primeasca informatiile continute in Rapoartele generate de aplicatia “Parteneriat pentru castig“ de pe site-ul www.agentiadeturism.ro;
 • Sa primeasca sumele cuvenite cu titlu de comision conform contractului.

Obligatiile Partenerului sunt:

 • Sa nu lezeze in niciun fel si sub nicio forma interesele si imaginea Beneficiarului (mandantului);
 • Sa nu utilizeze pentru promovare decat site-uri pentru care a primit aprobarea prealabila a Beneficiarului (mandantului);
 • Sa nu modifice in niciun fel materialele de promovare puse la dispozitie;
 • Sa nu foloseasca pentru promovarea produselor Beneficiarului (mandantului) decat materiale puse la dispozitie de catre acesta;
 • Sa nu transmita niciunei persoane fizice sau juridice beneficii pentru rezervarile facute prin intermediul sau. (discount-uri, premii, bonusuri, gratuitati, etc.);
 • Sa intercepteze, sa inregistreze sau sa citeasca orice material adresat Beneficiarului (mandantului);
 • Sa nu modifice in niciun fel nicio parte componenta a site-ului eneficiarului (mandantului);
 • Sa nu induca in eroare clientii Beneficiarului (mandantului) in legatura cu relatia dintre Partener si Beneficiar (mandant);
 • Sa nu inregistreze domenii similare cu site-ul Beneficiarului (mandantului) si sa nu intreprinda niciun fel de actiune pentru utilizarea motoarelor de cautare dupa cuvinte cheie utilizate de catre Beneficiar (mandant).

7. Drepturile si Obligatiile Beneficiarului (mandantului)

Drepturile Beneficiarului (mandantului):

 • Beneficiarul (mandantul) are dreptul de a suspenda contul Partenerului fara nicio justificare, in cazul in care acesta din urma incalca prevederile contractului;
 • Utilizatorii finali din programul Parteneriatul pentru castig in calitate de clienti se vor supune procedurilor si regulilor impuse de catre acesta referitoare la rezervari online.

Obligatiile Beneficiarului (mandantului) sunt:

 • Sa tina evidenta comisioanelor datorate Partenerului si a contului acestuia;
 • Sa plateasca comisioanele datorate Partenerului;
 • Sa nu modifice in nici un fel site-ul Partenerului.

8. Alte prevederi

Beneficiarul (mandantul) poate modifica orice termen sau conditie in orice moment prin postarea unei notificari pe site-ul programului Parteneriat pentru castig. In cazul in care Partenerul inregistrat nu este de acord cu modificarile efectuate de catre Beneficiarul (mandantul) poate solicita incetarea colaborarii. Inexistenta unei astfel de solicitari inseamna acceptarea modificarilor.