Parteneriatul pentru câştig în construcţie
 Prezentare generala
 Termeni şi condiţii
  Înregistrare
  Înscriere site
  Rapoarte
  Ajutor
  Descarcă documente
  Oferte din program
  Grila de comisioane
Câştigăm împreună!
Pentru persoane fizice sau persoane juridice
Promovează pachete şi servicii turistice de pe www.agentiadeturism.ro si câştigi 7% din valoarea rezervărilor efectuate.

Parteneriatul pentru câştig Win – Win împreună cu Agentiadeturism.ro reprezintă cea mai simplă şi eficientă modalitate de a acumula câştiguri de pe urma site-ului tău sau în calitate de partener – persoană fizică.

Devenind membru al acestui program, pentru fiecare rezervare validată care face parte din programul Parteneriat Pentru Caştig efectuată de către un vizitator redirecţionat de site-ul tău, vei cîştiga un comision de 7% din valoarea rezervării efectuate. Foarte simplu!

Nu ai site? Nicio problemă. Poti sa câştigi de pe urma celor care vor sa plece in vacanţă – prieteni, rude, cunoscuţi … Lor le dăm un discount de până la 20% iar ţie iţi oferim 7% din valoarea vânzărilor făcute de ei. Simplu! Trebuie doar să devii membru şi să foloseşti contul tău de pe www.agentiadeturism.ro atunci când prietenii tăi vor să plece în vacanţă.

Programul Parteneriat Pentru Castig va fi adaptat fiecarui sezon sau eveniment turistic şi va beneficia de tarife speciale fiind astfel foarte uşor de vândut.

Banii se adună iar noi ne ocupăm sa îi virăm în contul tău! Simplu, nu-i asa?!