Prezentare generala
Centrul de conferinte
SPA center
Oferte speciale
Tarife
Galerie foto
Rezervari
Contact
HOME >> HOTEL SUNQUEST >> OFERTE SPECIALE
OFERTE SPECIALE

MAI IEFTIN DECAT “LITORALUL PENTRU TOTI.
NU CREZI? CALCULEAZA…01.06 – 15.06: tarif 39 ron/persoana/noapte pentru servicii de cazare
16.06 – 30.06: tarif 49 ron/persoana/noapte pentru servicii de cazare


*Tariful este doar pentru servicii de cazare si este valabil pentru sejur de minim 3 nopti.

**Micul dejun este optional si se plateste suplimentar, la cerere: 23 lei/perosoana/zi (bonuri valorice). Micul dejun se serveste in sistem “a la carte”, bonurile valorice pot fi folosite la oricare dintre mese, in oricare din zilele sejurului.

Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, frigider, TV, radio-casetofon, seif pentru valori, balcon cu mobilier de terasa.

Serviciile gratuite de care beneficiaza oaspetii nostri: acces piscina, sezlong, piscina pentru copii, parcare cu acces card, loc de joaca pentru copii, jocuri la receptie (rummy, sah, table), fier de calcat (la receptie), uscator de par (la receptie), pompa pentru umflarea articolelor de plaja gonflabile (la receptie), comenzi taxi, informatii turistice, acces internet wireless, servicii de secretariat, primire si expediere corespondenta.

Servicii optionale: acces plaja privata cu sezlong (5 lei/zi/persoana)

Facilitati pentru cazarea copiilor:
- copiii cu varsta mai mica de 10 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare gratuita fara a beneficia de pat suplimentar (maxim 2 copii insotiti de 2 adulti);
- copiii cu varsta cuprinsa intre 10-14 ani (neimpliniti) beneficiaza de 50% reducere la tariful de cazare (cu pat suplimentar).

Descoperiti frumusetea unica a marii in luna iunie. Lasati in urma orasul aglomerat si evadati o saptamana pe litoral pentru a va bucura in liniste de toate darurile pe care marea ni le ofera ... frumusetea rasaritului, aerosoli, energie pozitiva, sanatate. Profitati de ofertele speciale ale inceputului de sezon, evitati aglomeratia din varful sezonului estival si veniti pe litoral pentru a descoperi frumusetea unica a marii in luna iunie.


Pret: 39 RON

TARIFE PORNIND DE LA 68RON/ PERSOANA - servicii cazare cu mic dejun


*Oferta "Inscrieri timpurii" se aplica sejururilor achitate integral in avans pana la data de 31.05.2011.

**In plus, prezenta oferta include o Clauza de favorizare a turistului conform careia in situatia in care, pana cel mai tarziu cu 5 zile inainte de data de inceput a sejurului dvs., Hotelul Sunquest promoveaza pe site-ul propriu o oferta speciala pe care dvs. o considerati mai buna decat cea pe care ati achizitionat-o prin programul "Inscrieri timpurii" atunci, in baza unei solicitari transmise pe e-mail din partea dvs., veti beneficia de servicii turistice echivalente cu cele din oferta postata pe site-ul hotelului.

Pentru a afla mai multe detalii despre OFERTELE SPECIALE acceseaza sectiunea
Tarife

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, frigider, TV, radio-casetofon, seif pentru valori, balcon cu mobilier de terasa.

Serviciile gratuite de care beneficiaza oaspetii hotelului: acces piscina, sezlong (in limita disponibilitatilor), piscina pentru copii, parcare cu acces card (in limita locurilor disponibile), loc de joaca pentru copii, jocuri la receptie (rummy, sah, table), fier de calcat (la receptie), uscator de par (la receptie), pompa pentru umflarea articolelor de plaja gonflabile (la receptie), comenzi taxi, informatii turistice, acces internet wireless in zonele publice (receptie, terasa, restaurant, piscina), servicii de secretariat, primire si expediere corespondenta.

Facilitati acordate copiilor:
- copiii pana la 10 ani (neimpliniti) au cazare gratuita fara a beneficia de pat suplimentar (1 copil in camera cu 2 adulti);
- copiii intre 10-14 ani au 50% reducere la tariful de cazare (cu pat suplimentar).


Pret: incepand de la 68 lei persoana/cazare cu mic dejun RON
click aici pentru rezervari
Protectia consumatorilor A.N.P.C.
www.cazare-eu.ro
SOLUTIONAREA ONLINE A LITIGIILOR
Toate drepturile rezervate © 2005 SC FAVORIT 95 SA