Internal Tourism
  Hotels
  Transportation
  Seaside
  Mountain
  Danube Delta
  Rural Tourism
  Spa and Health Resorts
  Tours
 Airplane tickets
  Regular Routes
  Charter Routes
 Coach tickets
  Regular Routes
 Cruises
  Cruises
 Business Tourism
  Internal
  External
 Car Rentals
  Car Rentals
 Sunquest HotelABOUT US
Fie ca va planificati programul de vacanta individual, fie ca optati pentru o croaziera, un circuit, o excursie de weekend, bilete de odihna si tratament sau turism de afaceri, agentia Magique Travel va pune la dispozitie un ansamblu de servicii care vor transforma calatoria dvs. intr-o vacanta perfecta.
Desi suntem o agentie tanara, angajatii nostrii ( dintre care unii tineri si dinamici, altii cu 20 ani de experienta in domeniul turismului ) vor asigura efectuarea rapida si eficienta a tuturor operatiunilor legate de pregatirea si desfasurarea calatoriei dumneavoastra.
Oferta serviciilor turistice pe care agentia de turism Magique Travel vi le poate asigura si garanta calitativ cuprinde urmatoarele domenii:
-cazare in Romania si in strainatate;
-programe turistice de sejur, circuite, croaziere, programe pentru tineret;
-rezervare bilete de avion, curse charter, inchiriere autoturisme, autocare, microbuze;
-organizarea de seminarii, conferinte, reuniuni;
-asigurari medicale.
Toate eforturile agentiei noastre sunt canalizate catre realizarea satisfactiei clientilor nostri, singura baza pe care activitatea noastra poate creste intr-un mediu competitiv.
Atat calitatea serviciilor noastre cat si cea a complexelor hoteliere sau a firmelor de transport cu care colaboram se va ridica la inaltimea asteptarilor dvs. Astfel, colaborarea cu agentia noastra va asigura un complex de servicii turistice la cel mai inalt standard profesional, care pot motiva o relatie de lucru exclusiva cu Magique Travel.
All rights reserved © 2005 SC FAVORIT 95 SA